Sunday, May 15, 2011

i-(try to) freelance




Bugun i-freelance icin submit ettigim - ve kendime gore cok hizli bir zaman icinde karar verip cizdigim - logo tasarimlari.


Wednesday, May 11, 2011

Long Time No See

Hello World!

Uzun bir sureden sonra geri geldim. Turkiye'de olanlari duymussundur, blogspotu kapattilar. Simdi bir de uzerine bir ton sansur daha geliyor. Ben artik bu ulkeyi anlamakta zorluk cekiyorum. Ve isin aci tarafi, bir sene kaldiktan sonra bu dusunce sistemine direnmek icin sabrim kalmadigini hissettim. Biraz daha guclenip oyle donmek gerek. Ya da biraz daha guclenip, donmeden mudahele etmek gerek diye dusunuyorum.

Yine de son sene gecirdigim surecin bana cok faydasi oldugu bir gercek. Canlandiranlar basta olmak uzere, hayatima bir cok guzel sey katildi. Sikintilari ve sorunlariyla Istanbul bana daha "gercek" bir yasam izlenimini verse de, olumsuzlugu, hayal cellatligi ve yavasligiyla Istanbul benim de enerjimi calmadi desem yalan olur. Istanbul bana cok sey ogretti -basta cilgin gibi araba kullanmayi - ama bana yetmedi acikcasi. Belki biraz daha kalmam gerekirdi ama su an, damarlarimdan genclik fiskirirkan, 3 proje bitirebilecegim bir tempodan ancak bir proje yetistirebildigim bir duzene asina olmak istemedim. Bitirmek istediklerimi cok icime sinerek bitirdim ama orasi ayni konu.

Simdi Chicago'dayim. Kucuk bir maymunun teslimatini gerceklestirmek icin buraya geldim. Su siralar ailecek heyecanla bu maymunu bekliyoruz!